Junior’s mom

Milyen az edzés? 

Az első időszakban a hasizmok és a gátizmok regenerációjára fektetünk nagy hangsúlyt, emellett a core izmok funkciójának helyreállítása és a testtartás rendezése lesz a cél.
Eközben megtanuljuk (vagy újra tanuljuk) helyesen kivitelezni azokat a funkcionális mozgásokat, amik mind az edzőteremben, mind a mindennapi életben hasznodra lesznek:

• Push (nyomás/tolás)
• Carry (cipelés)
• Hinge (törzsemelés)
• Squat (guggolás)
• Pull (húzás)
• Helyes légzésminta elsajátítása mozgás közben

A kurzus “keretét” a Beavatás program adja, fontos, hogy kezdetben helyesen megtanuljuk a mozgásmintákat annak érdekében, hogy az egyszerűbb saját testsúlyos gyakorlatoktól eljuthassunk a kettlebellel, vagy felfüggesztett hevederen végzett gyakorlatokon át a rúddal végzett gyakorlatokig. A helyes kivitelezést elsajátítva és a megfelelő terhelést beállítva csökkenthető, vagy elkerülhető többek között a krónikus hát-,derék- vagy térdfájdalom, és könnyedebb lesz a mindennapi mozgás. Az eszközök és a velük végezhető gyakorlatok helyes kivitelezésének megtanítása a könnyebbtől a nehezebb irányában történik. A kurzus minden órája a következő elemekre bomlik: izomaktiváció és izomegyensúly visszaállítás, koordináció, mobilitás, gyakorlattanulás és az idő előrehaladtával egyre nagyobb szerepet kap erőfejlesztés és metabolikus felpörgetés is.

Kiket várunk?

  • minden anyukát, már a szülést követő 6. héttől
  • azokat az anyukákat, akiknél szétnyílt hasizom, vagy egyéb, a szülés következtében fellépő probléma alakult ki
  • az edzések várandós kismamák számára is nyitottak a második trimesztertől (orvosi engedélyhez kötött)

Csatlakozás és jelentkezés 

Jelentkezni a thorbatta@gmail.com email címen tudtok, válaszlevélben hasznos információkat küldünk, illetve a regisztrációhoz szükséges teendőkről írunk nektek. A regisztráció során elkért adataidat természetesen bizalmasan, a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük. Az adatkérés célja a folyamat gördülékennyé tétele, hogy amikor megérkezel, már azonnal át is tudd venni a THOR kártyádat, mely már készen vár téged.

 

A foglalkozásokon igény szerint bébiszittert biztosítunk, melynek díja 1.400 Ft/gyerek.

 

Az edzések látogatása bérletköteles (14.990 Ft ), amelyet készpénzben a termünk pultjánál a regisztrációs folyamat lezárásaként közvetlen az első edzés előtt tudtok fizetni. A bérletek 30 napig érvényesek és a csoportos órán felül bármikor látogatható a terem.